Brigitte Bertels
Onthaalmedewerkster dr. Geukens 

Brigitte is aanwezig van maandag tot donderdag 8u00 tot 16u30.
Zij blijft van 16u30 tot 18u00 telefonisch bereikbaar voor afspraken.
 

Zico Verhaegen
Kinesitherapie & sportrevalidatie

Voor meer informatie
0495/74 82 30

Sofie Goovaerts
Klinisch psychologe Psychotherapeute


Je kan bij de psychologe terecht voor individuele en relatietherapie. Eender welke klacht, vraag of lijden kan het aangrijpingspunt vormen. Sofie werkt vanuit een psychoanalytisch kader.
De therapeutische relatie staat centraal in de begeleiding.


Voor meer informatie
0485/31 20 40


Liesbet Van Dessel
Ervaringscoach


Wil je jezelf zijn? Wil je -vreden zijn met wie je bent en echte connecties hebben vanuit je hart? Ervaringscoach Liesbet Van Dessel van ‘Content’ helpt je op weg en zoekt met je mee. Je kan bij haar terecht op afspraak in onze praktijk dinsdag- en dondervoormiddag.


Zij is van opleiding maatschappelijk assistente (Karel De Grote Hogeschool) en criminologe (Katholieke Universiteit Leuven) en volgde de masterclass ‘Herstelgerichte Geestelijke Gezondheidszorg’ (Psychosenet.be in samenwerking met Universiteit Gent, Leuven en Maastricht) en heeft zowel privé als professionele werk- en levenservaring om handvaten aan te reiken. Uiteraard op jouw tempo en rekening houdend met jouw interesses, krachten en verleden.

Voor meer informatie,

0471/41 88 06
moc.liamg@neveltnetnoc

Bernadette Hendrickx
Bach Bloesem Consultente 


Ik heb mijn opleiding als Bachbloesem Consulente genoten bij 'DeWalnoot'. Het Vlaams Informatie-,Advies-en Opleidingscentrum voor Bach Bloemen Remedies.

BEP-2010-0728A.

Bachbloesems zijn extracten van wilde bloemen, bloesems,bomen en struiken die ontdekt werden door de Engelse dokter Edward Bach.


Wat kunnen ze voor jou betekenen?

Emoties uit evenwicht worden door de Bachbloesems op een zachte ondersteunende manier weer in balans gebracht.

Bachbloesems dragen bij tot bewustwording en inzicht, zodat  je steeds weerkerende  moeilijkheden beter het hoofd kan bieden en er anders kan mee omgaan

Bachbloesems hebben ondertussen al meer dan 80 jaar ruimschoots hun doeltreffendheid bewezen bij tal van problemen.

Angsten, overbezorgdheid,stress,slaapproblemen, piekeren, verdriet,boosheid, teleurstellingen, gebrek aan zelfvertrouwen , enz.

Bachbloesems zijn onschadelijk, en kunnen altijd gecombineerd worden met eender welke vorm van geneeswijzen, geneesmiddel en/ of therapie.

Het is dan ook een complementaire heelwijze.

Door middel van een gesprek met jou,selecteer ik de Bachbloesems die nodig zijn om je emoties weer in evenwicht te brengen, zodat je nadien op eigen houtje weer verder kan op jouw unieke pad.


Wens je meer uitleg, of wil je een afspraak maken ,contacteer mij dan op het nummer

0498/49 84 06

Tinne Geukens
Reflexologie
Reiki


Voor meer informatie
0494/45 54 02

Mieke Van Dingenen

Orthomoleculair diëtiste
Gezondheidsbegeleider
Hormoonexpert voor vrouwen
Energetisch voetreflexologe

Ik werk volgens de holistische visie, waarbij de mens centraal wordt gezet. Er wordt dus niet alleen gekeken naar fysieke problemen of klachten maar we kijken ook naar het emotionele en mentale aspect, alsook het spirituele (of anders gezegd: de zingeving van het leven) en proberen alles aan elkaar te koppelen.

Meer informatie vind je op mijn website.Yasmina Baki
Diëtiste


Mijn naam is Yasmina Baki. Ik ben diëtist, diabeteseducator en bewegingsdeskundige. Je kan bij mij terecht voor individuele- en koppelbegeleiding.

Een gezonde levensstijl handteren is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Je moet rekening houden met je gezin, sociaal leven, gezondheid, … En aangezien ieder mens uniek is, zal ook iedere aanpak anders zijn. Een gezonde levensstijl zal ervoor zorgen dat je je beter in je vel voelt, meer energie hebt waardoor je dus meer aankan in je dagelijks leven.


Voor meer informatie
0488/39 60 29


Freija Wouters

Zen-shiatsu therapeut


Shiatsu is een oosterse lichaamstherapie die het zelfhelend aspect van het lichaam en zijn evenwicht ondersteund en versterkt. Het is een drukpuntmassage op de energiebanen van het lichaam, ook wel meridianen genoemd.

De druk- en strektechnieken die worden toegepast maken spanningen los waar deze vastzit en stimuleert bepaalde punten waar er te weinig energie is. De energie gaat beter stromen en er komt meer evenwicht in het lichaam.


Het is een diep ontspannende ervaring. Het is het hoofd helemaal leegmaken, alle spanning uit je lichaam voelen glijden en rust ervaren.


Shiatsu is altijd prettig om te ondergaan. Het versterkt uw basisconditie, vitaliseert, ontspant, kalmeert en verbetert het lichaamsbewustzijn.

Je weerstand wordt versterkt en het zelf genezend vermogen gestimuleerd. Daardoor werkt een shiatsu behandeling ook preventief.


Gun jezelf een moment van rust.


Voor meer informatie:

0476/35 77 90

moc.liamg@sretuowajierf